(+34) 649811692 vida@queraltjorba.com
Seleccionar página

Dins l’enfoc del Coaching Corporal us comparteixo un camí sintetitzat que he recorregut en els darrers anys.

L’embaràs i els primers anys de criança han significar per mi un procés tant natural a on l’acció, el desig, la direcció de la meva vida… flueixen de forma natural. Esdevenir mare m’ha resultat un procés molt orgànic. No vull dir que no hi hagin hagut entrebancs, que no apareguin els dubtes… Vull dir que els entrebancs els he viscut part del procés.

Arrel d’aquesta vivència em vaig començar a replantejar la meva capacitat creadora, la meva forma de crear projectes, des de que els engendro fins que arriben a la llum i agafen vida pròpia.

Crear des de la meva realitat de dona en un món exterior a on predomina l’energia masculina. Experimentar i cultivar aquestes dues energies i ser capaç d’aplicar-les i que brollin de dins meu i que trobin un lloc en la societat. Prendre consciència per on se’m escapa l’energia, les pors que em limiten en passar a l’acció, ser clara en els valors que em mouen, integrar el passat en el meu futur des de l’etern present…

Empesa per repensar la meva capacitat de crear neix el COACHING CORPORAL, per tal de compartir al món aquest mètode que aplico a la meva vida i a la meva feina. Algunes vegades he compartit les bases d’aquest coneixement sota el el nom de Creant Vida amb l’objectiu d’acompanyar-te a donar direcció i presència a la teva vida, agafar claredat en la realitat que vols viure i gestionar els teus recursos i les teves potencialitats.

Si estàs interessada en saber-ne més contacta’m

Translate »