(+34) 649811692 vida@queraltjorba.com
Seleccionar página

QJ

psicología

Relaciones que

empoderan

Somos seres sociales. Las relaciones que establecemos con nosotros mismos y con los demás son fundamentales para vivir una vida con gozo y propósito.

RECUERDA QUIEN ERES

RELACIÓNATE CON AUTENTICIDAD

És el teu moment

Un espai segur on reposar i poder ser.

Un espai per resoldre duntes i agafar claredat.

Un espai per invocar el canvi i passar a l’acció.

Un espai per explorar, per deixar enrere, per redireccionar-te i celebrar.

Salut Calma Bellesa Creativitat Intuició Practicitat Confiança Regeneració Coherència Professionalitat

Benvinguda

Sóc la Queralt Jorba

Psicòloga especialitzada en creixement personal, trauma i relacions de parella autèntiques i no convencionals.

Exerceixo la psicologia des del 2011.

+100 clients han passat per la consulta

"Les sessions amb la Queralt són profundes i harmòniques. Té una agilitat per crear complicitat amb les persones per tal d'acompanyar-les amb tendresa a les profunditats dels ser. Les seves sessions em connecten amb l'alegria de viure. "

– Montserrat Mas, Terapeuta

"Tan sols amb unes quantes sessions, la Queralt sap despertar el procés per tal que cadascú pugui treballar el que té més bloquejat. Coneix en profunditat un ventall molt ampli de tècniques per millorar la relació entre el cos i la ment i ho sap transmetre a tothom qui participa del seu treball. Conèixer-la m'ha suposat la possibilitat d'aprendre hàbits molt valuosos que m'acompanyen cada dia."

– Ramon Solves, PhD i Enginyer

"Les sessions m’han resultat de gran ajuda. He guanyat seguretat amb mi mateixa i he disminuït les pors. Estava molt ensorrada i trista. Ara estic més positiva i poso límits. He reconnectat amb les ganes de viure. De les sessions m’emporto veure les coses d’una altra manera i els missatges i consells que m’han ajudat a sentir-me millor. Recomano la Queralt pel seu suport, la seva dolçor i capacitat d’empatia."

– Conxita, Mestra

"Em sento molt agraïda de l’acompanyament que ofereix la Queralt i dels efectes de les sessions. Em meravella com aquest treball es segueix desplegant a posteriori del procés conjunt. M’agrada com treballa i la qualitat del servei que ofereix. Considero molt enriquidora la noblesa que emana. També m'agrada la serietat alegre, doncs m'ajuda a estar serena i ferma. Valoro molt la feina que fa, neta i imperant."

– Alba Chaparro, Dietista

"És una persona que m’agrada tenir al costat, ja sigui tant a nivell personal com professional. Col·laborar amb ella per mi és un regal, tant pel punt de vista que té de les coses com per l’empenta i energia que dona a allò en el que creu. Algú en qui crec i confio molt per treballar en equip i compartir-hi inquietuds i aprenentatges del dia a dia."

– Eva Sallés, Metgessa i Homeòpata

Reserva el pack estratégico

Parlem?

Reserva una sessió gratuïta

La sessió0 dura uns 20 minuts. Poso el meu bagatge a la teva disposició per tal que agafis claredat amb les teves necessitats i quin és el següent pas a accionar.

2021 Queralt Jorba. Avís legal. Privacitat. Condicions de contractació. Política de Cookies.

Translate »