1 de maig 2022
10 a 19h
Can Casassaies (seu d’Irehom) – Castellgalí
150€ per parella / 85€ individual
-la parella pot ser un amic o amiga-

Tenim ganes de trobar-nos, de celebrar les relacions boniques que ens envolten i de compartir la cultura del Touch&Play a casa.

El Touch&Play té 12 anys de trajectòria. Inicialment va sortir com a qüestionament del Contact Improvisació i amb els anys ha anat agafant un camí més ample per aprofundir en el cos relacional; les relacions que creem amb nosaltres mateixes, els altres, el grup, la societat, l’espiritualitat.

Tenim ja un discurs propi entorn el consentiment que segueix evolucionant i creix any rere any.

I així com des del principi la sexualitat ha estat present, hem anat agafant claredat que la sexualitat ens obre al potencial creatiu així com ens acosta a les ombres. I el treball del T&P té la intenció d’apropar-se a tot allò que releguem a la foscor (sexualitat, dol, conflicte, diferència, plaer…) per tal que amb respecte i cadascú des de la seva veritat, poguem anar incidint en la cultura que ens uneix.

La intenció és que aquest dia ens apropi una mica més i si pot ser que ens faci una mica més sàvies. Hi haurà espai per a aprofundir en la teoria i pràctica del Consentiment, en mirar les relacions íntimes que creem i adonar-nos a on hi ha espai per créixer, explorar rols de submissió i dominància, jugar i ballar. Tot sorgeix des del respecte i la curiositat, i celebrant els límits preciosos de cadascú. El què acabarà passant depèn del grup que siguem i el què emergeixi en el moment.

Faciliten Daniel J. Hayes i Queralt Jorba

QUÈ CAL PORTAR?

Us recomanem portar roba còmode. Capes per si més calor o més fred.

Dinar i aigua. Estem al mig del bosc. No hi ha botigues.

A mi m’agrada portar llibreta i llàpis… però no és imprescindible.


COM ARRIBAR? 

Can Casassaies (seu d’Irehom)

IREHOM Nom del camí, s/n  Castellgalí (Bages) – Barcelona

Carretera del Bruc, pujant des de Manresa, just abans d’arribar al restaurant “Ca la iaia” km 11 aprox. (que està en una corba), veureu una casa de color crema a l’esquerra de la carretera amb un cartell groc gran que hi posa “Hipica Montserrat”, agafeu aquest camí de terra i just després (20m) la primera a la dreta. Seguir per la pista uns 2 km, veureu també en un encreuament un cartell de bassa de bombers, heu de passar per l’esquerra i a 1km ja sou a Casasaies-Irehom. Durant el trajecte pel camí de terra trobareu cartells d’Irehom en els punts claus. Si esteu atents no us podeu perdre.

Per accedir a la Carretera del Bruc BP-101 hi podeu arribar desde Manresa per la C-37 o des del Coll del Bruc per la A-2

Consulta les indicacions al web d’Irehom


CONDICIONS

 L’espai és força petit, així que les places són limitades.

Si vens en parella et surt a 150€ per dues persones. No cal que sigueu parella intima.

I si no tinc parella amb qui venir? No passa res! També et pots apuntar. El cost de l’entrada individual és de 85€. Hi haurà més persones que també vindran soles.

Esdeveniment per majors de 18 anys.

La diversitat és benvinguda!

Els organitzadors posaran el seu bagatge per oferir un espai segur i estimulant. Cada participant és responsable del valor que crea per ell mateix. Al participar del projecte s’és corresponsable del desenvolupament i les pràctiques que es duen a terme en el projecte. És important que cadascú vetlli per cuidar-se a un mateix, així com contribuir al benestar i la seguretat de la resta de persones que participen. En el moment de fer la inscripció s’assumeix tots els riscos de participar en l’activitat. Reservat el dret d’admissió. L’organització no es fa responsable dels objectes perduts.

L’esdeveniment pot ser en català, castellà o anglès, segons les necessitats del grup amb possibilitat de traducció. Don’t worry segur que ens entendrem!

En cas de no poder assistir no es retornarà l’import. En cas de força major mirarem de fer una devolució del 50% de l’import.


queralt@queraltjorba.com